سالاد سزار مراکشی برای علاقه مندان غذاهای گیاهی، طرز تهیه سالاد سزار هریسه نخود ترد

به گزارش مجله آزمون اول، سالاد سزار هریسه نخود ترد، برخلاف سایر انواع سالادهای سزار فیله مرغ ندارد و بنابراین به راحتی می تواند توجه علاقه مندان غذاهای گیاهی جلب کند.

سالاد سزار مراکشی برای علاقه مندان غذاهای گیاهی، طرز تهیه سالاد سزار هریسه نخود ترد

از سوی دیگر چون این سالاد از چاشنی تند هریسه هم بهره می گیرد می تواند برای دوستداران غذاهای طعم دار عربی و شمال آفریقا بسیار دلچسب باشد.

مدت زمان تهیه سالاد سزار هریسه نخود ترد: 10 دقیقه

مدت زمان پخت: 40 دقیقه

طبخ برای 4 نفر

مواد لازم برای هریسه نخود

500 گرم نخود خشک

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری چاشنی هریسه (به جای این چاشنی می توانید پودر چیلی، زیره سبز، پودر سیر و پیاز رنده شده را مقداری تفت دید، سپس با مقداری آب درحدی که غلیظ گردد بجوشایند. اگر طعم های تندتر را دوست دارید برمقدار فلفل قرمز آن بیفزایید)

مواد لازم برای سس سزار

125 گرم ماست یونانی

4 قاشق غذاخوری سس مایونز

20 گرم پنیر پاراندازه رنده شده

یک گل عظیم سیر، پوست کنده شده و خوردشده

1.5 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه و طبیعی

1 قاشق غذاخوری سس ووسترشر (از آنجاکه این سس در بازار ایران به سختی پیدا می گردد معمولا آن را از سس سزار حذف می نمایند. به جای این سس می توانید از یک قاشق سرکه قرمز بهره ببرید)

2 قاشق غذاخوری سس خردل

نمک و فلفل به اندازه لازم

مواد لازم برای سالاد

100 گرم کاهو پیچ، برگ ها را با دقت بشویید و جدا کنید

100 گرم کلم کالی خوردشده (کلم پیچ هم می توانید بهره ببرید)

چند عدد گوجه گیلاسی نیم شده

4 عدد تخم مرغ کاملا پخته شده، پوست کنده نیم شده

طرز تهیه سالاد سزار هریسه نخود ترد

فر را تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و روی سینی فر را با کاغذ روغنی ویژه آشپزی بپوشانید. نخودها را بشویید و آنها را با دستمال حوله آشپزخانه خشک کنید. (درصورت تمایل می توانید ازقبل نخودها را خیس کنید)

نخودها را داخل کاسه بریزید و روغن زیتون و هریسه را به آن اضافه کنید و ترکیب را تا زمانی که تمام نخودها به سس و روغن آغشته شوند با دست مخلوط کنید.

نخودهای آغشته را روی سینی فر از قبل گرم شده بریزید و به مدت 35 تا 40 دقیقه تا زمانی که کاملا پخته و ترد شوند داخل فر بپزید.

این میان، مواد سس سزار را با هم مخلوط کنید و تا زمان طبخ غذا آن را در یخچال بگذارید.

برگ های کاهو و کلم کالی را داخل کاسه عظیمی بریزید و گوجه های گیلاسی، نخودهای ترد هریس و تخم مرغ های پخته نصف شده را به آن اضافه کنید و با سس سزار میل کنید.

یزد بلاگ: یزد بلاگ | جذابیت های تاریخی و اقلیم شهر جهانی یزد

انوار بلاگ: انوار بلاگ | انجمن و وبلاگ های انوار

منبع: گردشبان
انتشار: 4 مهر 1400 بروزرسانی: 4 مهر 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 27794

به "سالاد سزار مراکشی برای علاقه مندان غذاهای گیاهی، طرز تهیه سالاد سزار هریسه نخود ترد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سالاد سزار مراکشی برای علاقه مندان غذاهای گیاهی، طرز تهیه سالاد سزار هریسه نخود ترد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید