طرز تهیه سالاد مرغ کلاسیک و یونانی

به گزارش وبلاگ فراگستر، سالاد مرغ یک پیش غذای سریع و یا یک غذای سبک برای وعده شام بشمار می رود. برای تهیه سالاد مرغ کلاسیک و یونانی به فیله مرغ نیاز است.

طرز تهیه سالاد مرغ کلاسیک و یونانی

سرویس آشپزی - معمولا سالادها را به عنوان پیش غذا می شناسیم اما بعضی سالاد ها هم هستند که از لحاظ ترکیب و مواد اولیه کامل بوده و می توان آن ها را به عنوان غذای اصلی مصرف کرد؛ مثل سالاد الویه، و یا انواع سالاد مرغ.

سالاد مرغ را به روش های مختلفی می توان تهیه کرد و در واقع با تغییردادن و کم وزیادکردن چند ماده اولیه، یک سالاد متفاوت تهیه کرد.

در اینجا اما قصد داریم طرز تهیه سالاد مرغ کلاسیک و سالاد مرغ یونانی را به شما آموزش دهیم که با مواد اولیه کم و در مدتی کوتاه تهیه می شوند و می توان آن ها را همراه نان باگت و به شکل ساندویچ به عنوان یک وعده غذای اصلی سالم و سبک و یا یک عصرانه مقوی مصرف کرد.

سالادهای ساندویچی مورد علاقه بچه ها قرار خواهند گرفت و آن ها را تشویق به خوردن سبزیجات نیز می کنند.

مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ کلاسیک

فیله مرغ 4 عدد
ساقه کرفس1 عدد
مایونز 1 پیمانه
سس خردل1 ق غذاخوری
آب لیمو تازه 2 ق غذاخوری
پیاز 1 عدد
جعفری تازه2 ق غذاخوری
نمک 1 ق چای خوری
فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه سالاد مرغ کلاسیک

  1. برای تهیه سالاد مرغ ابتدا؛ فیله های مرغ را به صورت آب پز یا کبابی آماده کرده و کنار بگذارید تا خنک شوند.
  2. بعد از خنک شدن، فیله ها را به صورت نواری برش بزنید.
  3. ساقه کرفس را خرد کرده و با فیله مرغ مخلوط کنید.
  4. جعفری را ریز خرد کنید.
  5. پیاز را نیز به صورت خلالی برش بزنید.
  6. در ظرفی جدا، سس سالاد مرغ را تهیه کنید؛ به این ترتیب که ابتدا سس مایونز سپس سس خردل، جعفری خردشده، پیاز خلالی خردشده، آب لیمو تازه، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید.
  7. سس سالاد مرغ را به مخلوط مرغ و کرفس اضافه کرده و باهم خوب مخلوط کنید.
  8. سالاد مرغ اماده شده را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد خوب باهم ترکیب شوند.
  9. می توانید این سالاد مرغ را خالی و یا به همراه نان باگت و به شکل ساندویچ مصرف کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ یونانی

سرکه سیب2/5 ق غذاخوری
روغن زیتون 1 ق غذاخوری
شوید تازه(ساطوری)1.5 ق غذاخوری
پودر سیرنصف ق چای خوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
کاهو(خرد شده) 3 پیمانه
فیله مرغ 1/5 پیمانه
گوجه فرنگی متوسط 1 عدد
پیاز قرمز 1/4 پیمانه
زیتون سیاه1/4 پیمانه
پنیر فتا 1/4 پیمانه

طرز تهیه سالاد مرغ یونانی

  1. برای تهیه سالاد مرغ یونانی ابتدا؛ یک سینه مرغ بدون استخوان را با مقدار کمی آب،نمک، زردچوبه و پیاز بپزید. سپس آن را برش داده و اجازه دهید سرد شود.
  2. سینه مرغ سرد شده را به شکل مکعبی یا نواری برش دهید.
  3. سرکه، روغن، شوید، پودرسیر، نمک و فلفل را درون ظرف بزرگی با هم مخلوط کنید.
  4. کاهو، مرغ پخته شده، گوجه فرنگی، خیار، پیاز، زیتون و پنیر فتا را به مواد قبلی اضافه کرده و خوب باهم مخلوط کنید.
  5. سالاد را قبل از سرو داخل یخچال قرار دهید تا سس به خورد سالاد مرغ برود و خوشمزه تر شود.

نوش جان

منبع: ستاره

به "طرز تهیه سالاد مرغ کلاسیک و یونانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد مرغ کلاسیک و یونانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید